Samen met de collega wethouders Hanneke Zonderland en Mariska Rikkers-Oosterkamp was Heidi het afgelopen weekend actief voor de vrijwilligersactie NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Samen met de welzijncoaches zijn de terrassen van de bewoners, de binnentuinen en balkons bij Zorgcentrum Lindenstede gevuld met nieuwe plantjes.

Met deze actie gaven zij aandacht aan het belang van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven.

Het Vrijwilligerspunt Weststellingwerf is er om vrijwilligers en hulpvragen bij elkaar te brengen. Vrijwilligers, inwoners en organisaties kunnen zich bij het Vrijwilligerspunt aanmelden als ze hulp nodig hebben of hulp willen bieden.

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Werken met ouderen, kinderen of dieren. Iets creatiefs of actiefs. Er is veel mogelijk. Meer informatie vind je op de website van het Vrijwilligerspunt(externe link)

Categorie├źn: Nieuws